Vi hälsar alla välkomna till Öppet Hus.

Tid: Vi startar upp tisdagen den 25/8-2020 klockan 18.00–19.30

Därefter varannan tisdag(ojämna veckor)

Vi bjuder på kaffe och tilltugg.

Adress: Info Center Medborgargatan 2 Degerfors

Telefon: 0707-59 19 17

E-mail: k-hamn.kga@fmn.se

www.mockelnforeningarna.se/fmn

Vi följer Folkhälsomyndighetens anvisningar: håll avstånd, handsprit finns!

Föräldraföreningen Mot Narkotika är en ideell förening, religiöst oberoende och partipolitiskt obunden, länk-organisation vars huvudsakliga verksamhet i första hand riktar sig till anhöriga – föräldrar, syskon, kamrater samt övriga anhöriga.

Här kan du som anhörig till missbrukare hitta information och få råd Du kan även kontakta oss för frågor, information och stöd. Vi ger dels enskilda samtal men även gruppsamtal där vi arbetar utifrån ett väl inarbetat självhjälpsprogram.