Välkommen på volontär uppstartskväll

Brinner du för mänskliga rättigheter och antidiskriminering? Då är du givetvis intresserad av att vara volontär i Örebro Rättighetscenter!  Då ska du komma på uppstartskväll för volontärer!

Under kvällen kommer du att ges en kort utbildning i diskrimineringslagen, vi kommer också att prata om hur du kan engagera dig i föreningen, hur volontäråret 2020 ser ut och hur vi bäst skapar förändring tillsammans! Du får givetvis också chans att träffa medarbetare på Rättighetscenter, ställa frågor och träffa andra engagerade människor och såklart fikar vi tillsammans.

När? 21 januari kl 17.00

Var? Föreningarnas hus, Slottsgatan 13 A Örebro

Anmälan? Skicka en intresseanmälan kring ditt deltagande till Caroline, tf verksamhetsansvarig; caroline.daly@rattighetscenter.se Ange också i din anmälan om du har allergier eller andra specialkost behov.