How to resist

A visual lecture that demonstrates the importance of resisting and challenging norm compliant culture: from white norms to body norms to the gender norms we all conform to on a daily basis.
Del LaGrace Volcano is an artist and social justice activist that has been queerly provoking mainstream hetero-cis-normative culture for 40 years. HOW TO RESIST is designed to challenge all who attend to reflect upon the unquestioning compliance our institutions have programmed us to perform. No matter how radical or progressive you think you are Volcano will ask you to think again!
Come and learn how to be/come part of the solution rather than part of the problem our species and planet are confronting today.

En visuell föreläsning som visar på vikten av att motstå och utmana den normbekräftande kultur vi lever i: från vithetsnormer till kroppsnormer och till de könsnormer vi alla följer dagligen. Del LaGrace Volcano är konstnär och aktivist och har på olika sätt provocerat den heterocisnormativa kulturen i 40 år. HOW TO RESIST är utformad för att utmana alla som deltar i att reflektera över den obestridliga konformitet vi är programmerade till. Oavsett hur radikal eller progressiv du tror att du är, Volcano kommer att be
dig att tänka om!

5 december kl 17.30-18.30

ABF Örebro Län, Fredsgatan 18 Örebro

 

OBS, föreläsningen hålls på engelska.

Fri entré! Varmt välkomna!